1 mars 2016
21:30

BHC Vets/R

Referat: AIK Ishockeyförening - BHC Vets/R

Efter 12minuter har AIK tagit ledningen med 4-0 så BHC var inte riktigt på tå som man brukar säga. Det BHC hade med sig förra matchen var idag emot, studsar och annat. AIK startade som det klart bättre laget men efter denna start jobbade sig BHC in i matchen och stundtals skapade man rejält tryck i AIK zonen men lyckades inte riktigt hitta rätt. Efter 14,46 så sätter 31 Fredrik O dit 4-1 efter assist från 28 Mats Eriksson och 4 Marcus Nilson. I andra perioden så sätter 23 Olle Ö dit pucken i krysset efter fint pass från 4 Marcus Nilson och 6 Björn Palme. Här börjar det osa råtta :-) för AIK som tar time out tiden är då 5,24 och snart därefter gör tyvärr AIK 5-2 efter en jäkligt oturlig studs. BHC ger inte upp utan man krigar på och när tiden är 12,43 styr 8 Peter Norelius in pucken efter snyggt pass från 6 Björn Palme och 23 Olle Ö.